KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupy

WPŁATY NA RADĘ RODZICÓW
Szanowni Państwo,
  • w tym roku szkolnym pieniądze na Radę Rodziców będą zbierane przez przedstawiciela Rady Rodziców. Terminy dyżurów Rady Rodziców:
    3 grudnia w godzinach 15:00 -16:30
    10 grudnia w godzinach 15:00 - 16:30

Powrót do przedszkola w reżimie sanitarnym nie jest łatwy dla dziecka, dlatego warto przeczytać dziecku poniższe bajki, porozmawiać o nich i odpowiedzieć na wszystkie nurtujące malucha pytania, by czuło się pewnie i wiedziało czego może się spodziewać w przedszkolu.

CZAS EPIDEMII - Moje zdrowie w przedszkolu

https://www.youtube.com/watch?v=ukxq8qXL4r8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2IVgBH__DvzJUr-P_6pu40BzbsJo0e_7kbpdRBGqbg_MbQxa3H5hRpaJQ

Warte przeczytania bajki terapeutyczne dla dla dzieci:

1. Bajka_Pluszowy lekarz.pdf
2. Bajka_Samotny Misiek Zdzisiek w szpitalu.pdf
3. Pan-Krokodyl-i-powrót-do-przedszkola-.pdf
4. Bajka_powrót_do_przedszkola.pdf
5.Książeczka o koronawirusie https://www.mindheart.co/descargables
6. Bajka o koronawirusie /uploads/5d9ba911f3795/pages/2/content//bajka o koronawirusie.pdf