KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa I Żabki

Rok szkolny 2021/2022 

Grupa I - Żabki - maluszki 3 - latki

Godziny pracy oddziału: 8:00 - 15:00

Nauczycielki:
mgr Małgorzata Adamczewska - e-mail: rodzice@pm42.elodz.edu.plń
mgr Anna Karwacka - Awierianow

Pomoc nauczyciela: Elżbieta Warmuz


Drodzy Rodzice, aby ułatwić komunikację oraz usprawnić przepływ informacji,
zapraszamy Państwa na prywatną grupę na Facebooku.
Prosimy szukać: Grupa I Żabki  na obrazku grupy są żabki pokolorowane przez dzieci.

W razie trudności można skontaktować się z załozycielką grupy - p. Anną (mamą Zuzi) lub wychowawczynią p.Małgosią.


Jak pomóc dziecku w pierwszych dniach w przedszkolu: Jak pomóc dziecku w pierwszych dniach w przedszkolu?