KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Grupa I w obiektywie

Dzień Edukacji Narodowej 2021

14 października obchodziliśmy uroczystość Dnia Edukacji Narodowej. To święto wszystkich tych, którzy oddają całe swoje serce, aby dzieci w naszym przedszkolu czuły się dobrze na codzień. Życzenia dla pracowników złożyła także Pani Dyrektor. Były wiersze, tańce, piosenki a nawet bukiety kwiatów.

Projekt " Magiczna moc bajek" zadanie 1

Pierwsze zadanie z projektu "Magiczna moc bajek" za nami. Wspólnie wykonaliśmy kartki z życzeniami dla osób starszych z okazji Międzynarodowego Dnia Osób Starszych obchodzonego 1 października. Pan Jacek dostarczył nasze kartki pod wskazany adres. Mamy nadzieję, że będą one miłą niespodzianką.

Klepiemy do rytmu

Jeden z bardzo kolorowych dni w naszej grupie. Przy utworze "My klepiemy do rytmu" bawiliśmy się jesiennymi kolorami. Dzieci wykonują klepanie do rytmu i obserwują jak zmieniają się kolory na stole.

Jesień na zajęciach

Jesień to bardzo kolorowa pora roku. Na zajęciach śpiewamy, malujemy, rysujemy, śpiewamy, a przy okazji się uczymy.

Dzień Przedszkolaka

20 września obchodziliśmy "Dzień Przedszkolaka" jest to święto wszystkich przedszkolaków. Z tej okazji bawiliśmy się przy muzyce, tańczyliśmy z balonami, bawiliśmy się z chustą animacyjną, malowaliśmy ulubione postacie z bajek. Było wesoło i radośnie. W opaskach żabek zaśpiewaliśmy piosenkę "My jesteśmy żaby aby..".

Zabawy w ogrodzie.

"Żabki" bardzo lubią spędzać czas na zabawie w ogrodzie przedszkolnym.

Zajęcia z języka angielskiego

Od samego początku dzieci bardzo polubiły się z Panią Agatką i jej małpką, która pomaga nas uczyć języka angielskiego.Na tych zajęciach uczyliśmy się części ciała.

Spacer na kasztany

W pewien słoneczny dzień, wyszliśmy na spacer w poszukiwaniu jarzębiny...przy okazji znaleźliśmy kasztany. Poszliśmy w obstawie Pani Beatki i Pana Jacka (to nasz Pan gospodarczy).

Pierwsze dni w przedszkolu

Pierwsze dni w przedszkolu choć nie były łatwe dla rodziców, to dzieci poradziły sobie rewelacyjnie.