KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rok szkolny 2019/2020

Audycja muzyczna

17 lutego odbyło się spotkanie pt. "Karnawałowe szaleństwo" - taniec w muzyce. Dzieci wysłuchały przepięknej piosenki z musicalu "Anastazja" oraz piosenki w języku angielskim opowiadającej o marzeniach. Dzieci obejrzały taniec w parze w wykonaniu prowadzących oraz uczyły się stepowania.

Warsztaty w Inspiro grupa III

3 lutego bylismy na warsztatach kulinarnych w Inspiro. Tam poznaliśmy różne rodzaje mąki, dowiedzieliśmy się skąd się bierze mąka, poznaliśmy przepis na chałkę i sami zrobiliśmy swoje najpyszniejsze chałki na świecie. Wielu z nas odkryło w sobie talent cukierniczy.

Wycieczka do teatru "Arlekin" grupa III

9 stycznia byliśmy w teatrze lalek Arlekin. Obejrzeliśmy przedstawienie pt. "Szary chłopiec".

Poznajemy zawody grupa I

W grudniu odwiedził Nas Pan Michał, który przybliżył dzieciom zawód maszynisty. Pan Michał kieruje pociągami Cargo. W każdej grupie opowiedział dzieciom o lokomotywach i pokazał ciekawe prezentacje.

Poznajemy zawody grupa III

W grudniu odwiedził Nas Pan Michał, który przybliżył dzieciom zawód maszynisty. Pan Michał kieruje pociągami Cargo. W każdej grupie opowiedział dzieciom o lokomotywach i pokazał ciekawe prezentacje.