KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kwarantanna nie musi być nudna

 Zdjęcia ze wspólnych działań dzieci z rodzicami przysyłanych w czasie kwarantanny
od 16 marca 2020 do 30 czerwca 2020.

1 - 12 maja wspólne działania dzieci z rodzicami

Kolejny tydzień za nami i kolejne fantastyczne zdjęcia, które są inspiracją do działania. Zapraszamy do oglądania i dziękujemy za wszystkie zdjęcia.

25 - 29 maja. Zapraszamy do obejrzenia kolejnych zdjęć

Kolejna porcja fantastycznych zdjęć. Przepiękne prace dzieci wykonane w domu z rodzicami.

Działania rodziców z dziećmi 18-22 maja

Kolejne fantastyczne zdjęcia.Drodzy Rodzice, dziękujemy serdecznie i czekamy na kolejne.

Kwarantanna nie musi być nudna 11 - 15 maj

Otrzymaliśmy kolejne zdjęcia z tego tygonia. Serdecznie dziękujemy. Wspaniałe pomysły i chwile spędzone z dzieckiem uchwycone na zdjęciu. Wiemy, że nie jest łatwo w tym trudym czasie, ale fantastycznie dajecie sobie radę. Zdjęcia otrzymane od Was dają siłę i uśmiech. Zachęcam do przysyłania kolejnych zdjęć.

4- 8 maja wspólne działania Dzieci z Rodzicami

Przedszkolaki się starają piękne zdjęcia przysyłają. Dziękujemy, wspaniale pracujecie kochani, a Wasze prace są przepiękne.

Wspólne działania rodziców z dziećmi 27 - 30 kwietnia

Kolejne zdjęcia otrzymane od rodziców w tym trudnym czasie. Jesteście drodzy Rodzice bardzo pomysłowi, kreatywni i widać, że czas spędzony z dziećmi daje dużo radości.

Wspólne działania rodziców z dziećmi w tygodniu 20 - 24 kwietnia

Przedszkolaki się starają, rodzice pomagają, piękne prace powstają i nam przysyłają...

Kolejne piękne zdjęcia z tygodnia 6 - 10 kwietnia

Kolejne piękne zdjęcia otrzymane od rodziców naszych dzieci w tym trudnym dla wszystkich czasie. Serdecznie dziękujemy za zdjęcia, współpracę, wkładany wysiłek w pracę z dziećmi.

Wspólne działania rodziców razem z dziećmi w tygodniu 30 marca - 5 kwietnia

Codziennie otrzymujemy coraz więcej zdjęć za które bardzo dziękujemy. Są one dla Nas dużą radością, a także inspiracją do zabawy z dziećmi. Dziękujemy rodzicom za zaangażowanie. Wspólnymi siłami przetrwamy ten trudny czas...